AFRICAN BLACK SOAPS

Algemene voorwaarden

Manufacturers

  • Modus Desinfecterende Handgel 70 procent Alcohol 1 liter.jpg

  • AXG ANTIBACTERIAL FORTE VIRUS PROTECTION 500 ML

  • NIX18

    NIX18
  • Payment

    Payment

Viewed products

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Best verkochte producten

Dudu Osun African Black Soap 150 g

39390955

Nieuw product

African Black Soap (zwarte zeep) is een authentieke en traditioneel handgemaakte zeep door vrouwen uit West-Afrika. Op basis van 100% natuurlijke grondstoffen.

Meer details

Aantal Prijs U bespaart
3 € 2,37 Tot € 0,39
10 € 2,00 Tot € 5,00

In Stock

Geen loyaliteitspunten voor dit product.


€ 2,50

Door Corona crisis, levering kan 1-3 werkdagen duren

Add to wishlist

Meer informatie

Dudu Osun African Black Soap 150 g is 100% derived from natural, organic ingredients. In other words, Dudu Osun has no chemical additives. All the ingredients used in making Dudu Osun African Black Soap are organically grown in Nigeria. Dudu Osun African Black Soap is relatively large in size: it weighs 150 grams, and lasts 2-3 times longer than your regular bath soap. Dudu Osun African Black Soap is highly enriched with Shea butter. Dudu Osun African Black Soap clears acne, eczema, stretch marks, dark spots and other blemishes. Dudu Osun African.

Meer over Black Soap volgens Africanblacksoap.nl

African Black Soap (zwarte zeep) is een authentieke en traditioneel handgemaakte zeep door vrouwen uit West-Afrika. Op basis van 100% natuurlijke grondstoffen.

African Black Soap bevat geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, kleur- of geurstoffen en is daarom heel mild en geschikt voor ieder huidtype. Bijvoorbeeld Afrikaanse moeders wassen er hun pasgeboren kindjes mee. Prima zeep voor uw gezicht ten tijde van de puberteit, zwangerschap of overgang.

Werking van African Black Soap

De zeep heeft een positieve werking op allerlei huidproblemen zoals:

– acné
– puistjes, mee-eters
– huiduitslag, huidirritaties
– een droge eczeem
– hoofdhuid irritaties
– verminderen van rimpels
– de poriën te verkleinen
– onzuiverheden in de huid worden kleiner en als ze komen blijven ze kleiner en zijn snel weer weg
– zorgt voor een gladde, zachte huid,

De zeep is te gebruiken voor zowel uw lichaam, droge huid op de benen en hoofd(haren). Het haar wordt er vettig van, bij droog haar aan te bevelen 1x per maand. Ook als scheerzeep omdat het zo prettig schuimt en glad maakt!

Hoe te gebruiken
African Black Soap tussen de handen laten schuimen en je alleen met het schuim wassen. Dus niet met de zeep direct op je gezicht. De zeep scrubt als u deze puur op de huid gebruikt.

Ook kunt u een vochtig wattenschijfje over de African Black Soap halen en hiermee het gezicht reinigen. Niet alleen veel zuiniger in gebruik, ook een stuk sneller en eenvoudiger. Voor de beste werking kunt u de zeep even (max 2 min.) laten intrekken.

Samenstelling
Ongeraffineerde organische shea boter, onbewerkte palmkern olie, de as van plantain schillen (een soort banaan), cacao schillen (het omhulsel van de cacao bonen), bananen bladeren en de bast van een Agow boom. Het is een handgemaakt product en daarom kan de kleur en de samenstelling per batch iets verschillen.

Extra informatie
Wanneer u merkt dat de huid er heftig op reageert, gaat trekken of erg droog wordt, bouw dan het gebruik op. Begin bijvoorbeeld met twee keer per week, ga dan naar een keer per dag. Net zo lang tot u merkt dat de huid er goed op reageert. De huid kan evt. moeten wennen aan dit natuurproduct omdat het voorheen met chemische producten is behandelt.

De zeep is zacht en kneedbaar, dus laat het niet in water liggen maar laat het drogen of leg het op een zeepbakje zodat het uit kan lekken.

11 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook